sara.khakzad9@gmail.com
02188883321

نکاتی برای عکاسی بهتر از برف

10 / 10
از 1 کاربر

نکاتی برای عکاسی بهتر از برف که کار سخت و در عین حال جذابی می باشد ، ماندگارترین و جذاب ترین عکاسی ها عکاسی طبیعت است ، عکاسی از برف نیز جزو اینو عکاسی است ، اکثر ما در روزهای برفی عکاسی کرده ایم و بیشتر عکس ها تیره می شود ، عکاسی از برف اصول خاصی دارد که باید آن را رعایت کرد ، باید نکاتی برای عکاسی از برف رعایت کنید تا عکس مطلوبی داشته باشید  ..

زاویه دید

در روزهای برفی به صاف بودن آسمان و ابرها توجه داشته باشید ، فقط روی سوژه انسانی متمرکز نشوید از فضا های برفی نیز استفاده کنید در عکاسی از برف فضایی را انتخاب کنید که جذابیت زیادی داشته باشد مانند یک پارک ،صندلی های رنگی پارک و غیره ...


مراقب دوربینتان باشید

در روزهای بارانی و برفی حتما برای عکاسی از برف روی دوربین و لنزتان را با کاور یا یک نایلون زخیم بپوشانید تا آب یا برف با دوربین یا لنزتان تماس پیدا نکند و همین طور دستمالی همراه داشته باشید که بتوانید با آن دوربینتان را خشک کنید .

زمان عکاسی

برای بهتر شدن عکس های برف به زمان عکاسی توجه داشته باشید ، بهترین زمان برای عکاسی قبل از طلوع خورشید و یا دم غروب است .


نکته آخر :

اگر برای عکاسی از برف دانش کافی را نداشته باشید عکس هایتان تیره می شود ، تنظیم میزان نور را فراموش نکنید .

عکاسی رئال مرکزی مطمئن برای بر آورده نمودن نیاز کار در زمینه ی عکاسی تبلیغاتی و عکاسی صنعتی می باشد ، عکاسی رئال با بکار گیری تکنیک های روز و تجربه ی عکاسان حرفه ای سعی دارد تا حقیقت کالای شما را از نگاه عکاسی به زیبایی به نمایش بگذارد و جهت تامین اعتماد و آرامش خاطر مشتریان برای سفارش ، عکس نمونه از کالا و تبلیغات در ابتدا پیش از قرار داد ارائه می نماید .

با ما دیده شدن را تجربه کنید .

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :